Vor fi create reglementări pentru plata cu cripto monede


În acest moment, majoritatea oamenilor încă văd criptomonedele ca pe o investiție destul de sigură . Dar criptomoneda câștigă rapid viteză și devine mai larg acceptată ca monedă de plată pentru bunuri și servicii . Și asta ar putea deveni și mai popular pe măsură ce aceste criptomonede continuă să câștige valoare și încredere.

Unii comercianți importanți, cum ar fi Whole Foods, Nordstrom, Etsy, Expedia și PayPal, permit acum oamenii să plătească folosind cripto. Și, desigur, oricare două persoane care apreciază monedele le pot schimba între ele pe bunuri sau servicii. Și să nu uităm de toată nebunia artei digitale în criptomonede numită NFT-uri în care cumpărați artă digitală cu bani digitali, dar aceasta este o altă poveste pentru altă zi.

Numarul de magazine online care accepte Bitcoin sau alte criptomonede este in continua crestere in Romania si asta creeaza un climat de siguranta al utilizarii criptomonedelor pentru plata produselor online si utilizarea Bitcoin in Ecommerce .

Potrivit guvernului cubanez , criptomonedele vor fi recunoscute și reglementate ca metode de plată pe insulă. Drept urmare, banca centrală a Cubei va crea reguli pentru astfel de valute și va alege cum să licențieze furnizorii de servicii asociate din Cuba.

Cel mai mare brokeraj din Japonia a început să ofere abonamente la un serviciu italian de lux de livrare a meselor, în care clienții pot folosi monede pentru a cumpăra și schimba feluri de mâncare pe măsură ce valoarea lor se schimbă.

După ce vecinul El Salvador a devenit prima țară care a făcut curs legal bitcoin. În același timp, susținătorii Bitcoin din Honduras sperau să crească cererea de active virtuale prin deschiderea primului bancomat din țară în această săptămână.

Într-adevăr, Fondul Monetar Internațional ( FMI ) este îngrijorat de numărul tot mai mare de națiuni, cum ar fi El Salvador, care au început să recunoască Bitcoin ca moneda lor națională și modul în care acest lucru le poate influența operațiunile globale.

Fără îndoială că ați auzit de Bitcoin și Dogecoin. Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că cele două monede au trecut de la valoarea de bani sau tarife , la un fel, mult mai mult decât atât într-o perioadă scurtă de timp. Aceste monede sunt printre două dintre cele mai populare pentru utilizatorii de internet, deoarece sunt bine cunoscute și mulți oameni sunt investiți în ele. Ceea ce înseamnă că primesc cele mai multe meme și articole create despre ei.

Acest lucru nu înseamnă că sunt neapărat cea mai bună formă de cripto în general sau au neapărat cea mai inerentă valoare. Sunt doar cele mai populare, ceea ce, în lumea cripto, este un fel de ceea ce le dă valoare. Există de fapt mii de criptomonede, așa cum sunt mii de monede folosite în țări din întreaga lume.

Insula Bequia nu este pe radarul turiștilor care merg în Caraibe, cu excepția vedetelor și a câte unui membru al familiei regale britanice. Dar mica insulă va deveni prima comunitate din lume unde totul se poate plăti cu Bitcoin de la imobile și autoturisme până la alimente și orice alte produse și servicii .

Unii oameni au devenit foarte bogați deoarece criptomonedele fluctuează ca valoare ca un stoc. În 2010, Bitcoin valora câțiva cenți , când a apărut prima dată și acum are o medie de aproximativ 40-60.000 de dolari pe monedă. Cererea pentru Bitcoin crește și oferta sa scade, economia de bază dictează că valoarea acestuia crește ca urmare.

Cu toate acestea, ele scad în valoare aproape la fel de repede pe măsură ce cresc, ceea ce atrage comercianții de zi la cripto.