Cele mai bune 14 teme WordPress


Având la dispoziție mii de Teme WordPress Gratuite, poate părea compleșitor să o alegi pe cea mai potrivită pentru specificul afacerii și audiența ta. Vrem să-ți facem munca mai ușoară, așadar în articolul de astăzi îți arătăm cele mai bune teme WordPress gratuite și tipurile de afacere sau blog pentru care sunt potrivite. Ordinea în care le-am pus este aleatorie și nu reprezintă un top al celor mai bune dintre teme WordPress.

Teme WordPress Gratuite:

 1. Zigcy Lite
 2. Shapely
 3. Zakra
 4. Food Hunt
 5. Obsidian
 6. Hueman
 7. Sydney
 8. Moesia
 9. Astra
 10. i-max
 11. iTek
 12. Magazine Power
 13. Optimizer
 14. Freesia Empire

Zigcy Lite

Zigcy Lite este una dintre acele teme WordPress elegantă gratuită WooCommerce. Această temă WordPress poate fi folosită pentru a crea magazine online uimitoare, luând în considerare viteza, optimizarea și ușurința de utilizare pentru utilizator.

Shapely

Shapely este o temă WordPress puternică și versatilă, cu design responsive și funcționalitate excepțională. Este de departe una dintre cele mai avansate teme WordPress disponibilă astăzi, cu o mulțime de opțiuni de personalizare de neegalat.

Zakra

Simplă, dar puternică, Zakra este una dintre celelalte teme WordPress, construită cu performanțe optime și viteză mare. Combinată cu un impact vizual alături de un tablou de bord bogat în caracteristici, această temă îi va impresiona sigur pe vizitatorii site-ului tău.

Food Hunt

Una dintre acele teme WordPress pentru proprietarii de restaurante, baruri, cafenele și fast-food-uri, este tema Food Hunt care este exact ceea ce au nevoie. Opțiunile spectaculoase de culoare și rezoluția ridicată a imaginilor te ajută să-ți prezinți preparatele în cea mai bună lumină posibilă.

Obsidian

O alta tema dintre cele 14 teme WordPress enumerate. Cântăreți, compozitori, artiști și DJ, toți iubesc Obsidian. De ce? Poate datorită playerului încorporat din partea de jos a ecranului sau faptului să poți accesa cu usurință playlistul.

Hueman

Spa-urile, hotelurile, agențiile de turism și bloggerii de turism au cel puțin un lucru în comun – vor să-și promoveze facilitățile cu grafică de înaltă rezoluție, liste de prețuri, căutare în site, hărți și orice alte opțiuni care să faciliteze interacțiunea vizitatorului cu brandul atât în online, cât și în offline, fiind una dintre cele mai bune teme WordPress.

Sydney

Pentru freelanceri, agenții și companii care caută o temă orientată spre afaceri și extrem de personalizabilă, Sydney este o alegere excelentă de luat în considerare in ceea ce privesc teme WordPress.

Moesia

Credem că Moesia merită o privire mai atentă dacă dorești o temă care să te ajute să îți personalizezi site-ul pentru a rezona cât mai bine cu publicul tău.

Astra

Astra este o temă WordPress rapidă, complet personalizabilă și frumoasă, potrivită pentru blog, portofoliu personal, site-uri de afaceri și magazine WooCommerce. Ocupă mai puțin de 50KB pe frontend și oferă o viteză de neegalat.

i-max

Dacă îți plac teme WordPress simple, atunci alege I-max. Această temă dispune de capabilități de editare live, un generator de coduri scurte și mai multe instrumente de back-office, care fac personalizarea site-ului rapidă și ușoară și îți permit actualizarea din mers a conținutul.

iTek

Cauți o temă potrivită pentru afaceri sau pentru un magazin online, care să te ajute în creșterea tranzacțiilor? Alege iTek  dintre cele 14 teme WordPress prezentate.

Magazine Power

Dacă te pregătești să lansezi o revistă online sau un site de știri, atunci ar trebui să analizezi Magazine Power. Această temă este un alt exemplu de design minimalist, creat special pentru reviste sau site-uri de știri.

Optimizer

Optimizer este o temă WordPress gratuită, care permite crearea oricărui tip de site, de către orice persoană cu sau fără experință.

Freesia Empire

Freesia Empire îți permite să-ți creezi un site web cu un design simplu, dar funcțional. Una dintre cele 14 teme WordPress, este compatibilă cu mai multe opțiuni de plugin populare, precum WooCommerce, bbPress, Newsletter și Breadcrumb NavXT, ceea ce înseamnă că poți vinde, poți crea trafic și poți furniza cea mai bună experiență de utilizare pentru vizitatorii site-ului.

Acestea au fost cele 14 Teme WordPress Gratuite, atrăgătoare, ușor de utilizat și de personalizat.