Deveniți Partenerii Noștri la nivel Mondial


Dețineți o afacere? Doriți să începeți o afacere? Nu aveți vânzări suficiente? Nu aveți încasări suficiente? Nu aveți profit suficient? Aveți clienți stabili, dar totuși afacerea nu prosperă?

Teoretic, piața poate să absoarbă o cantitate infinită de produse și servicii, însă există foarte mulți factori de care depinde reușita unei afaceri. Atât oferta, cât și cererea de produse și servicii sunt în continuă evoluție, dar antreprenorii români trebuie să treacă peste enorm de multe dificultăți pentru a reuși să obțină o marjă de profit satisfăcătoare de la afacerea lor.

În primul rând, antreprenorii au de luptat cu legislația, care de cele mai multe ori nu doar că nu îi protejează, dar îi și împiedică de cele mai multe ori să poată să ofere produsele sau serviciile clienților. Este vorba de zeci de autorizații și avize de funcționare necesare, care în nicio altă țară nu sunt necesare.

În al doilea rând, antreprenorii au de luptat cu produsele/serviciile din import oferite de companii multinaționale care beneficiază de rețele uriașe de promovare și desfacere.

Apoi, au de luptat cu mentalitatea potențialilor clienți care aleg întotdeauna ceea ce este mai ieftin, chiar dacă raportul calitate/preț este nefavorabil și trateaza ca fiind superioare orice produse sau servicii de import. Mai sunt sute de alți factori care au efect direct asupra afacerii dumneavoastră, cum ar fi: imposibilitatea contractării de credite pentru afaceri în condiții avantajoase, dobânzile și comisioanele mari practicate de instituțiile bancare și nebancare, birocrația stufoasă, lipsa unor programe de ajutor guvernamental pentru afaceri, lipsa de forță de muncă calificată, veniturile mici ale populației care influențează direct cererea și puterea de cumpărare și mulți alți factori care au consecințe directe asupra dezvoltării afacerii dumneavoastră.

În acest sens, cunoscând principalele piedici întâmpinate de întreprinzători în România, am decis să oferim servicii unice care să vină în ajutorul acestora, să își dezvolte și să își crească afacerea, fără alte impedimente și obstacole.

 

Există mii de motive pentru care suntem partenerul dumneavoastră mult așteptat, însă o să menționăm doar o parte dintre acestea în cele ce urmează:

 • Investiție zero – ne ocupăm de promovarea afacerii dumneavoastră fără ca dumneavoastră să investiți anticipat niciun leu. Completați formularul de comandă, semnați contractul și noi ne apucăm de lucru. Promovăm afacerea dumneavoastră, astfel încât aceasta să devină arhi-cunoscută, să obținețimai multe vânzări și să crească profitul obținut.
 • Plătiți la sfârșit – plata serviciilor noastre se va face la sfârșitul campaniei de promovare aferentă pachetului de servicii contractat, deci dumneavoastră vă puteți ocupa liniștit de administrarea și dezvoltarea afacerii fără să duceți pe umeri și povara privind cheltuielile demarketing, care nu sunt deloc de neglijat.
 • Plătiți din profit – efectiv plătiți serviciile noastre din profitul obținut în urma campaniei de promovare desfășurate de către noi, ceea ce vă ajută să conduceți afacerea corect, fără să blocați sume de banicare pot fi folosite în dezvoltarea afacerii.
 • Cheltuiala deductibilă – cheltuiala cu serviciile noastre este deductibilă fiscal și se scade din profitul care va fi impozitat, astfel că poate fi spus că nu este o cheltuiala,  ci o investiție inteligență în dezvoltarea afacerii dumneavoastră.
 • Servicii unice – La ora actuală în România și înaltă țară din lume nu există nicio altă entitate comercială care să poată să vă ofere serviciile pe care le oferim noi, ținând cont că utilizăm o rețea uriașă de profile și conturi în diverse rețele online care ne ajută să transformăm orice campanie în una virală cu rezultate deosebite.
 • Prețuri accesibile – Campaniile oferite de către noi au celemai mici prețuri corespunzătoare complexității și diversității serviciilor oferite comparate cu orice alt serviciu demarketing dedicat unde costurile reale sunt de ordinul zecilor de mii de euro și trebuie plătite anticipat.
 • Beneficii pe termen lung – Spre deosebire de alte tipuri demarketing digital, pachetele de servicii oferite de noi aduc beneficii atât în perioada în carese desfășoară campania de promovare, cât și pe termen lung, deoarece conținutul promovatva rămâne pentru totdeauna în rețelele unde va fi postat.
 • Rezultate extraordinare – Spre deosebire de alte tipuri demarketingtargetat, noi promovăm afacerea dumneavoastră în fața publicului larg, ajungând astfel atât la publicul targetat cât și la publicul general,care totuși nu este de neglijat, deoarece nevoi generale au toate tipurile de public.
 • Servicii complete – Pentru efectuarea campaniilor de promovare utilizăm toate canalele posibile, așa că dumneavoastră nu mai aveți nevoie de alte servicii demarketingsau promovare în afara serviciilor de marketing digital oferite de către noi.
 • Economii însemnate – Pe lângă faptul că avem cele mai mici prețuri pentru serviciile prestate, avem și cele mai complete servicii, astfel că dumneavoastră nu mai aveți nevoie de alte servicii în domeniul marketingului digital și o să înregistrați economii importante cu cheltuielile de marketingcare se adaugă la profitul firmei dumneavoastră.
 • De zeci de orimai ieftin decât orice alt serviciu de marketing – raportat la cantitatea de servicii efectuate, la calitatea serviciilor efectuate și la beneficiile ce vor decurge din campania de promovare pe termen mediu și lung.
 • De zeci de ori mai eficient decât orice alt serviciu de marketing – raportat la eficiența campaniilor de email marketing, sms marketing, search marketing, ads marketing și alte tipuri de marketing unde media de conversie este de circa 1%, în cazul campaniilor realizate de către noi ratăa medie de conversie este de aproximativ 14%.
 • De zeci de ori mai sigur și mai echilibrat decât orice alt serviciu de marketing, raportat la faptul că nu încalcă nicio normă legală în ce privește trimitea și recepția de mesaje publicitare nesolicitate, care este utilizată des în celelalte tipuri de marketing digital și pot aduce penalizări sau pot genera conflicte juridice.
 • Creștere organică a afacerii, considerând că prin amploarea și frecvența campaniilor desfășurate, toți posibilii clienți sau colaboratori vor cunoaște afacerea, produsele sau serviciile dumneavoastră și atuurile și beneficiile obținute în urma cumpărării acestora.
 • Rețea uriașă – folosim peste 386 de profiluri și conturi de utilizatori în toate rețelele importante, 64 de bloguri private, 248 de site-uri web axate pe diverse nișe de activitate, astfel încât postările și articolele referitoarela afacerea și produsele sau serviciile dumneavoastră se vor afla în fața a peste 16.500.000 de potențiali cliențidin România, de toate sexele, de toate vârstele, din toate județele României, acoperind astfel toată populația activă a României (excluzând minorii și persoanele în etate).